Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 100 g hazelnoten (of cashewnoten, ongezouten) 2 eetlepels paneermeel 3 eetlepels bloem 1 ei 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (a ca. 125 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 80 gr ui, fijngesneden 400 ml kippenbouillon 30g boter 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 700 gr verse groene asperges 250 gr ui, fijngesneden 85g boter 1 snufje zout 6 eetlepels witte bloem 500ml water 1 liter hete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo verse witte (of groene) asperges 125 gr gemalen hazelnoten 80 gr boter 40 gr bloem 225 ml hete groentenbouillon 225 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 kilo asperges 50 gr boter 50 gr bloem 1 middelgrote ui, fijngehakt ½ liter hete melk ½ bosje basilicum ½ liter aspergebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gram asperges 300 gram in reepjes gesneden gerookte kip 20 gram bloem 20 gram roomboter 3 dl aspergekookvocht of groentebouillon 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 courgette, in schuine plakjes 1 aubergine, in plakjes 1 zoete aardappel, schoongeboend, in dunne schijfjes 1 winterwortel, in schuine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g witte asperges 1 mespunt suiker 1 mespunt zout 80 g uien, in blokjes 20 g boter 2 el bloem 5 cl melk 1 liter aspergefond 5 cl room 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 250 gram gekookte asperges. - 250 gram oesterzwammen. - 250 gram garnalen. - 2 dl. kookvocht van asperges(schillen) - 15 gram boter. - 20[...]
Bron: smulweb.nlEen roux is een mengsel van boter en bloem en wordt gebruikt om onder andere soepen en sauzen te binden. Het maken van roux is een eenvoudig kunstje en kan[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 300 g witte rijst 750 g groene asperges 1 schaal kipfilet in blokjes (ca. 250 g) 1 kippenbouillontablet 50 g boter of margarine 60 g bloem 1[...]
Bron: ah.nlBordelaise saus is een klassieke Franse saus, vernoemd naar de Franse stad en regio Bordeaux, beroemd om zijn wijnen. Entrecote Bordelaise 250 gram sjalotjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlAsperges vind ik gewoon gekookt het lekkerst. We aten er een salade met avocado bij en gebakken stukjes kipfilet. Het recept van de kip komt van Klary Koopmans[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVervolg op Wijn van de maand mei Dit is het geworden. De kraakverse asperges lekker klassiek klaargemaakt met ei, gerookte zalm (en beenham on the side..),[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlKlein en lekker voorgerechtje van groene aspergetips met Parmezaanse kaas, omwikkeld met pancetta en bladerdeeg. Ook lekker als hartig hapje bij de borrel.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 kilo verse witte asperges 75 gr oude geraspte kaas 50 gr bloem 50 gr boter 250 ml kooknat van de asperges 50 ml room 2[...]
Bron: allrecipes.nl