Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten: - 4 dunne kalfsschnitzels ca 400 gram - 4 plakken rauwe ham (Parmaham) - 1 bol mozzarella, heel fijn geraspt of in kleine stukjes - 4 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo verse witte asperges 500 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 700 gr krielaardappels 1 ui (gesnipperd) ½ l groentebouillon 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 3 eetlepels boter 2 eetlepels olijfolie 1/2 theelepel gedroogde peterselie 1/2 theelepel gedroogde basilicum 1/8 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 kilo asperges 50 gr boter 50 gr bloem 1 middelgrote ui, fijngehakt ½ liter hete melk ½ bosje basilicum ½ liter aspergebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid 1 blikje rode zalm 100 g groene asperges, geschild zout en versgemalen peper 1 rode ui, gehalveerd en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - olijfolie - 1 ui, grofgehakt - 1 bos groene asperges, in stukken gebroken - 125 g zachte geitenkaas,verkruimeld - 100 ml slagroom - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 6 el mascarpone - 40 g Parmezaanse kaas, plus extra krullen om te serveren - 3 el fijngehakte basilicum - citroenschil geraspt van een ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 500 gram groene asperges - mozzarella di bufala - 8 - 12 plakjes prosciutto - 3 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel rode wijn azijn - klein bosje[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 2 schaaltjes aspergetips (Ã 100 g) zout 1 teentje knoflook (klein) 6 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamicoazijn peper ½ zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje groene aspergetips (100 g) zout 6 kwarteleitjes 4 plakjes Ardenner ham (ca. 40 g) 50 g gorgonzola (kaas) 2 eetlepels crème fraîche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kilo witte asperges zout 1 limoen 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum (15 g) 1 dl Italiaanse olijfolie extra vierge versgemalen[...]
Bron: ah.nlAsperges met Hollandse garnalen en basilicumsaus 125 g Hollandse garnalen 1 pond witte asperges, geschild en van einde (1½cm) ontdaan 4 eieren 20 g verse[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIk ben gek op asperges! Vaak eet ik ze gewoon op de ouderwetse manier, gekookt en met gesmolten boter of een witte saus. Vandaag heb ik eens wat anders[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is weer aspergetijd, maar om ze nou alleen op de klassieke manier te eten... Vandaag werd het deze bladerdeegtaart uit de Boodschappen. Voor twee personen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 bos asperges, in stukjes van 2 cm 8 heel kleine courgettes (totaal 500 g), uiteinden bijgesneden 8 kleine gele patissons[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr boter 3 eetlepels extra vergine olijfolie 8 grote tenen knoflook, gehakt 675 gr verse asperges 150 gr gesneden verse[...]
Bron: allrecipes.nl