Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlFoto van I Love Food & Wine Redoma rosé De wijn van de maand juni is Redoma rosé van Niepoort, Portugal. Rosé mag van mij best wat meer body hebben zodat[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]
Bron: smulweb.nl2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 2 kg verse gemengde vis (rog, zeeduivel, sardientjes, garnalen, ) grof zeezout 3 grote uien 800 gr rijpe tomaten 1 groene paprika 5 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl600 gr. zeeduivel - 4 plakken Schwarzwalder schinken - 3 dl. visfond - 2 dl. witte wijn - 2,5 dl. slagroom - 3 eetl. gembersiroop - roomboter - olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 3 tenen knoflook 2 paprika`s een stukje chorizo olijfolie 20 saffraandraadjes 6 middelgrote tomaten theelepel gerookte paprika 2 tl zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram heilbot of zeeduivel of zeewolf in 4 gelijke blokjes. Japanse mayonaise met wasabi of 100 ml mayonaise vermengt met 1/4 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr zeeduivel, in blokjes van 4 cm - grof zeezout - 8 gambas, gepeld, staartje aangelaten - 1 grote rode paprika, in 12 stukjes van 2,5 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,3kg staartvis zonder vel; 12 stronken witloof; 300g aardappelen; 300g wortelen; 50g wintertruffel; 10 dl kalfsfond; 250g boter; . Elke dag[...]
Bron: smulweb.nl1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]
Bron: smulweb.nl2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 2 kg verse gemengde vis (rog, zeeduivel, sardientjes, garnalen, ) grof zeezout 3 grote uien 800 gr rijpe tomaten 1 groene paprika 5 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl