Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 136 recepten
In dit recept wordt rozemarijn met aardappelen gecombineerd. Dit werkt erg goed. Het bijgerecht is heerlijk bij een mooi stuk biefstuk of lam. Kijk op www.ko...
Ingrediënten Porties : 6 200 gr biefstuk 200 gr ossenhaas 200 gr kleine kipfilets 200 gr eend 400 gr kalfshaas een paar blaadjes peterselie ter decoratie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 extra vierge olijfolie boter 2 tournedos 2 plakjes foie gras of gladde kippenleverpaté 2 plakken stokbrood of ciabatta brood,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen *2 grote aardappels,bijv.superbintjes*1 bekertje zure room of griekse yoghurt*1 klein teentje knoflook*1 el gehakte bieslook *zout/peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo aardappels (vastkokend) 2 tenen knoflook 15 gr boter zout versgemalen peper 150 gr geraspte belegen kaas 2,5 dl slagroom 2,5 dl melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 stronken witlof 1 el gedroogde tijm 8 plakken geitenkaas jong belegen 50+ 8 plakken rauwe ham (bijv. Coburger) 3 el olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nl15 g verse korianderblaadjes. 1 teentje knoflook geplet. halve tl wasabipoeder. 3 el gerapste Parmezaanse kaas. 2 el olijfolie extra vergine. zeezout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram verse lintpasta of spaghetti. Twee tonijnsteaks van circa 180 gram. 300 gram groene asperges. Flinke lepel Patak′s currypasta.[...]
Bron: smulweb.nl125 gram Biefstuk (fijn gemalen) 1 Sjalot (zeer fijn gesneden) 1 Augurk (zuur) idem zeer fijn gesneden 1 eetlepel Mayonaise 1 theelepel Mosterd 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram zalmfilet, ontveld 2 el ketjap manis 2 el tomatenketchup 1 tl rijstwijnazijn 1 el rietsuiker 1 teentej knoflook, geperst 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden:Voor 4 porties: 1 rol Vers Bladerdeeg 270 g 500 g ossehaas (runder biefstuk) 2 eetlepels olie 250 g champignons, fijn gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, geschild 1 citroen 4 biefstukken van wildzwijn à 150 g, op kamertemperatuur 250 g cantharellen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 75 g zilvervliesrijst 150 g biefstuk, in repen 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 rode peper, in smalle ringetjes 1/2 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nlGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze geroosterde aardappels zijn heel makkelijk te maken. In de tijd dat dit gerecht in de oven staat (45 - 60 minuten) heb je alle tijd om andere dingen te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com