Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kleine krop eikenbladsla, in hapklare stukken gesneden 85 g rucola 85 g alfalfa 100 g bosbessen 30 g gemengde eetbare bloemen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr gemengde verse kruiden: peterselie, bieslook, kervel, waterkers (of alfalfa) pimpernel, zuring, bernagie, dragon en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 sneetjes brood (vierkorn) 10 g verse bieslook 75 g ricotta (Italiaanse kaas) 1 theelepel grove mosterd (Zaans) selderiezout 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 pecannoten 1 el olijfolie 1 el sinaasappelsap 1 tl mosterd 1 tl honing 1 appel 1 zakje rucola (sla, 30 g) ½ bakje alfalfa (a 40 g) 25[...]
Bron: ah.nlAardappel Radijs Salade Je kunt voor dit gerecht de aardappeltjes in de schil koken. Laat de schil erom of pel ze als ze gaar zijn. Naar eigen idee.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlAvocado Komkommer Geitenkaas Sandwich Lekkere sandwich vol vitamientjes Vegetarisch...lekker voor de vleesloze dag. Maar ook op een gewone dag de moeite waard.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 sneetjes meergranenbrood 4 el mayonaise 125 g sla, fijngesneden 125 g gare kipfilet, in plakjes gesneden 4 plakjes parmaham,[...]
Bron: allrecipes.nlUitgebreid luxueus ontbijt rond het middaguur, met ouders en vriend. En dan is 'uitgebreid' eigenlijk een understatement: versgebakken volkorenbrood uit de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com3 bosuitjes, 1 pakje surimisticks (200 gr), 3 bloemtortilla′s, 6 el zoete chili-loempia-saus, 75 gram alfalfa, 18 coctailprikkers Elke dag iets lekkers![...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 sjalotten 1 teen knoflook 500 gram oesterzwammen 500 gram kastanjechampignons 1 theelpl dragon scheut balsamico 400 gram filodeeg 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlontbijt met avocado Ik dacht aan een tussendoortje of een vooraf. Een geroosterde volkoren boterham, met daarop plakjes avocado met alfalfa er op. Ik had zelf[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com