Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 12 175 ml olijfolie 2 uien, in dunne ringen 2 preien, gesneden 3 tomaten, geschild, ontzaad en in stukjes 4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlVandaag maakt Jantje gebakken zeebaars in chorizo met tomaten, rucola risotto en gebakken gamba klaar. Kijk voor meer informatie op www.tvl.nl.
Waterloop #5 Maarten Kolk & Guus Kusters Vis (makreel, zalmforel, rode poon, zeebaars, wijting) Autonoom object 70 x 125 x 2,5 cm bamboe, katoen geweven, gep...
Ingrediënten ½ citroen (schoongeboend) 2 dl witte wijn ½ eetlepel witte-wijnazijn 1 eetlepel tijm (fijngehakt) 1 eetlepel verse rozemarijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nlDit gerecht heb ik een keer bij mijn ouders gegeten en dat was heerlijk. Toen ik zeebaars bij de visboer meenam was het snel gekozen aangezien ik ook nog een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZeebaarsfilets, lekker dik bestreken met eigengemaakte Cajunkruiden. Ingrediënten: 125 gr boter 6 visfilets, zoals zeebaars, red snapper 2 el Cajunkruiden 2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals jullie al gemerkt hebben is vis wel onze favoriet. Vandaag gaan we voor een zeebaars die we bakken in de oven op een bedje van carpaccio tomaten en[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde[...]
Bron: smulweb.nl2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rauwe gamba′s ongepeld, 500 g filets van roodbaars of zeebaars, sap van 1 limoen, 1/2 el zeezout, 2 el bloem, 2 el olijfolie, 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlPer persoon: een kleine dorade of zeebaars. 2 teentjes knoflook, basilicum, oregano, zout en olijfolie. Voorbereiding Snijd de knoflook fijn, en doe in een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zeebaars filets +- 125g. met vel. 3 wortelen 2 pastinaken 1/8 knolselder glaasje witte wijn 200 ml room 1 sjalot laurier peper zout 25 gram[...]
Bron: smulweb.nl