Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
2 zalmfilets (met vel), 10 gram gesmolten boter, 8 dunne halve schijfjes citroen, 150 ml visbouillon, 50 ml droge witte wijn, 2 sjalotjes, fijngehakt, 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een experiment met het pasta maken: 50 gram spinaziepuree en 1 ei minder gebruikt bij het pastarecept. Het draaide moeilijk door de molen, maar[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeelname blog-event april 2011 Erg makkelijk, maar ook erg lekker. voor 3 personen 250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 400 gram fruits de mer, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 10 oktober uit hetzelfde boek waar ik vorige week de 3 verschllende zoete muffins gemaakt had, deze keer 3 verschillende hartige muffins gemaakt. Ze[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 4 juni. In eerste instantie erg lekker, na een half bord ging de warme komkommer me toch wat tegen staan, maar wel een leuk en apart recept! 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 16 mei deelname aan het foodblogevent mei De Belgische asperges waren heerlijk. Ik vind het altijd een beetje jammer om ingewikkeld te doen met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 ui , 2 teentjes knoflook, 1 bakje fruits de mer (175 gr.), 1 blikje roze zalm, 2 dl slagroom, rode pesto, scheutje witte wijn, allesbinder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2 januari Misschien toch nog wat te vet met de slagroom, maar het is wel heel erg lekker, en ook niet machtig om te eten. 350 gr. pasta (fussili of[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit stond in het NRC (Thuiskok Janneke Vreugdenhil). Wat een geweldige manier om asperges klaar te maken, een heel intense smaak, zoals Janneke schreef: zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com