Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Gisteren was ’t zo koud, dat ik zin in kreeg om crème brulee te maken. Benodigdheden: 3-4 mandarijntjes 600ml slagroom 1 takje rozemarijn 8 eidooiers[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet recept is afkomstig van het Elisabeth's Magazine. De afgelopen jaren konden wij niet klagen over de warmte in ons land. De heerlijke hete zomerse dagen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comEen heerlijke Engelse cake met in thee gedrenkte rozijnen en krenten. Ingrediënten: 375ml warme fruit thee 225g krenten 225g rozijnen 1 ei, losgeklopt 1[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDeze pogachas zijn kleine, ronde, smaakvolle broodjes met een diameter van 2 cm. Ze zijn uitstekende borrelhapjes en erg simpel om te maken. Benodigdheden:[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comChurros zijn ontzettend populaire lekkernijen in de Latijnse wereld en er zijn talloze verschillende varianten. In Madrid deppen ze ze in hete chocolade, in[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlokken, engeltjes en kerststal horen bij kerstmis. Deze schattige chocolade klokjes brengen met hun uiterlijk de kerstsfeer in huis. En ze zijn heerlijk bij[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comWe kunnen niet genoeg krijgen van pepernoten. Dit keer heb ik een cupcake versie gemaakt. Be my guest! Deeg: Benodigdheden : 150 gr roomboter 150 gr[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week wilde mijn dochter graag iets bakken. Om precies te zijn wilde zij de regenboog taart bakken, die zij in de film van My little pony had gezien. -[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden (voor 4 personen): 100g suiker 50g hazelnoten (grof gehakt) 50g walnoten (grof gehakt) kaneel 4 zure appels 5-6 plakken bladerdeeg (10*10cm)[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 500g melk 1 el kaneel 170g puur chocolade (in klein stukjes) 8 eierdooier 110g poedersuiker 300ml room Bereidingswijze: 1. Meng de melk,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comWie weet waarom, maar tot nu toe heb ik de ananas altijd in de supermarkt gehaald. Tot het moment dat ik het een keer op de markt heb gehaald. Wat een[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week lagen er twee bruinige bananen in mijn fruitmaand. Weggooien was geen optie, dus ik moest iets anders bedenken. In een van mijn culinaire bladen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIn juni wordt het Nederlandse Foodblogevent georganiseerd door Lizet van Spinazieacademie . Het onderwerp was “vers geplukt”. Ik moet eerlijk[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com