Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Aldo van Dining & Wining heeft een leuk idee: de Foodblog receptenwedstrijd met elke maand een nieuw thema en dus ook met iedere maand een winnaar! Het thema[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 1 kg aardappels (kruimig) 600 g boerenkool (panklare) 2 rookworsten (a 250 g) 25 g boter of margarine 1 el azijn versgemalen peper zet alles[...]
Bron: ah.nlKan het niet helpen. In de winter eet ik veel soep. Dus deze week alweer een recept voor soep ( en volgende week waarschijnlijk nog een ). Vaak is het zo[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig, geschild en in stukken) 1 zak boerenkool (500 g) 2 uien (gesnipperd) 100 ml halfvolle melk 50 g boter 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 100 ml rodewijnazijn ½ el suiker 1 mespunt zout 2 el zonnebloemolie 300 g boerenkool 2 tl pimenton (gerookt paprikapoeder)[...]
Bron: ah.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlJe kent het fenomeen trends op eet-gebied wel. Ze komen, iedereen moet het doen, en dan zijn ze weer verdwenen. Broodbakmachines, boerenkoolchips, zelf sushi[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlNog een gerecht wat wij geregeld bij de chinees halen. De jongens zijn dol op dit Chinese ei gerecht. Zoiets mag dan niet ontbreken op een China buffet..[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvan het www Alle soorten harde groenten lenen zich voor inmaken voor snacks bij de borrel of zo maar als tussendoortje.of als basis voor de sla. Je kent die[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.combron: cltampa Voor wie deze saus nog niet kent, ik geef je hieronder één klein recept, maar daarmee kan je tientallen kanten op. De Spaanse salsa romesco is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nog volop tijd voor stamppot... In Nederland eet men in de winter zéér regelmatig hutspot, zuurkool of boerenkool. Natuurlijk zijn er nog veel meer[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl