Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4.5L water 1 (500g) pak fusilli pasta 275ml tomatensap 1 1/2 eetl olijolie 1 eetl rode wijnazijn 1 1/2 theel chilipoeder 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 worteltjes, in plakjes 400 g stengels prei, in ringetjes 450 ml groente- of kippenbouillon 300 ml witte wijn of extra bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 butternutsquash (flespompoen) van circa 1 kg, doorgesneden, pitten verwijderd 400 g fusilli (of andere pasta) 12 blaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr volkoren fusilli pasta 3 bosjes raapstelen, steeltjes kort afgesneden 450 gr pittige Italiaanse worstjes, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (zak 500 g) 2 uien 2 el olijfolie 250 g gerookte kipreepjes (bakje) 400 g Italiaanse roerbakmix (zak) 1 teen knoflook 470 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g dupuis-linzen (zak 500 g, Smaakt) 400 g verse worsten à la minute 1 el olijfolie 1 ui 2 tl gedroogde oregano 500 g pastasaus (AH[...]
Bron: ah.nlAltijd leuk als je lokale supermarkt een onbekende groente in de aanbieding gooit. Toch maar eens proberen, denk ik dan. Deze week was dat romanesco. Deze[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlKoolhydraatrijke maaltijd paar uur voor de wedstrijd eten, dat is het advies. Dus maak ik deze pastasalade -in het seizoen- bijna wekelijks voor M., die dan[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlOp het moment dat bij mij bekend werd dat ik geen tarwe meer mocht eten, dus geen pasta meer, wist ik niet wat ik dan wél mocht eten. Een tarwe allergie wordt[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een geweldig recept voor pastasaus. Het moet uren pruttelen, er gaan ladingen verse kruiden in en een riante scheut rode wijn. Heerlijk! Alleen is het[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com