Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Ingrediënten 1 kilo vastkokende aardappels (bijv. Lady Cristl) 3 courgettes 1 zakje verse Italiaanse kruiden (15 g) 6 el olijfolie 6 kalfsentrecotes (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 3,5 liter runderbouillon 1 grote ui, in ringen 6 plakjes verse gember 1 stengel citroengras 1 kaneelstokje 1 theelepel hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels ketjap 1 eetlepel sesamolie 1 eetlepel sesamzaad 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel rietsuiker 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 675g entrecote, in dunne plakjes gesneden 2 eetlepels witte kookwijn 250ml perensap 1 tl gemalen zwarte peper 4 eetlepes sojsaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2,25 kg runderschenkel, met vlees 1 kg ossenstaart 1 witte radijs (oftewel daikon (Japans) of mooli (Hindi)), gesneden 2 uien,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 180 ml rode wijn 8 tenen knoflook 6 laurierblaadjes, verkruimeld 2 eetlepels grof zout snufje versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram entrecotes 400 gram champignons gesneden 2 stuks augurken in reepjes gesneden 4 stuks artisjokbodem in reepjes gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlKoken op hout. Nooit van gehoord! Tot vandaag, toen mijn uitgever vroeg of ik de CedarWood OvenPlank thuis wilde testen. Tuurlijk ... . Ik kreeg er een paar[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHamburgers, kaasburgers en vele andere varianten van burgers zijn tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar. Bijna op iedere straathoek vind je wel een fastfood[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com