Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet lekkerste hapje van de afgelopen week? Dat was een restje koude, gekookte snijbonen van de avond daarvoor met daarop mijn nieuwe favoriete dressing en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, mijn favoriete blog van het jaar! Welke recepten bleven onderaan de statistieken hangen? Wat vonden jullie de beroerdste blogs dit jaar? Ik moet zeggen dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind die top 10 van beroerdst scorende recepten vaak leuker dan de beste 10. Van die slechte herken ik soms wel iets, of ik verwachtte altijd al dat ze het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl58% van de Amerikanen kookt ’s avonds zijn eigen maaltijd, schrijft Michael Pollan in zijn boek Cooked. Dat lijkt nog heel wat, maar de definitie van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBami goreng. Eigenlijk heel erg simpel en ideaal als restverwerking, maar het recept hieronder werkt in ieder geval heel erg goed. Er moet natuurlijk wel wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZure colasleutels. Ja hoor, die lusten de kinderen wel. Is het niet te zuur, lieverd? Nee hoor mama, het is heerlijk! Mooi, hier heb ik net zoiets, maar dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen improvisatie deze tarteletten, omdat ik nog steeds niets had gedaan met die schattige springvormpjes van 15 cm van de Hema. Ik bak nooit iets terwijl heel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het paasmenu heb ik een paar 'gouwe ouwe' recepten op een rij gezet, maar laat ik beginnen met een paar onontbeerlijke paasrecepten: Elk jaar weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen improvisatie deze tarteletten, omdat ik nog steeds niets had gedaan met die leuke springvormpjes van 15 cm van de Hema. Ik bak nooit iets terwijl heel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Japanse keuken is niet mijn favoriet, maar ik zocht wel naar een recept om eens een keer iets met miso te maken. De hartige smaak van miso (het doet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl