Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Feitelijk gewoon noedels met groente en een woksaus, maar in die saus zit opvallend genoeg tahin (sesampasta). En dat is niet het eerste waar ik aan denk bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVroeger was alles beter! Dat is natuurlijk niet zo… maar mensen zijn geneigd om vervelende zaken te vergeten. En de leuke dingen die ze hebben[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekkere curry kan er altijd in. Vaak gebruik ik gewoon garam masala als basis voor een curry maar nu ben ik eens zelf de kruidenkast ingedoken. Ik vind het[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com350 gram tempeh 1 paksoi 3 el kokos (even roosteren) 1 tl sambal of biber (pepervlokken) 300gram mie zonder ei voor de marinade 2a3 el Soja saus manis[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comBij het opruimen van de voorraadkast vond ik nog een blikje kokosmelk en een blikje ananas op siroop. Dat plus een pompoen die ik nog had liggen gaf me direct[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel gemalen kruidnagel zout en peper, naar smaak 600 - 700 gr sukadelappen,[...]
Bron: allrecipes.nlDe ingrediënten van een gerecht kunnen nog zo mooi, vers en 'in het seizoen' zijn maar waar ben je zonder kruiden. Voor de 'doe het zelver' maar natuurlijk ook[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com