Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 3024 recepten
Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 400 g sperziebonen 2 uien 3 grote vleestomaten 8 kipdrumsticks (a 100 g) ½ eetlepel paprikapoeder pikant zout (versgemalen) peper 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 50 g bacon 2 tenen knoflook 1 ui 2 el olijfolie 4 geroosterde rode paprika's 5 eieren 450 g aardappelblokjes (minidobbeltjes) 1 el verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 courgettes 1 grote ui (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 dikke plak ham ((100 g), in kleine blokjes) 1 bakje hüttenkäse (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 6 trostomaten 6 teentjes knoflook 3 el tijm 1 el fijne kristalsuiker 1 of 2 rode uien 350 gr risotto 150 ml droge witte wijn 500[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 5 plakjes deeg voor hartige taart (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g champignons (bakje à 250 g, biologisch) 1 ui 2 el zonnebloemolie 30 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlAppelmoes, uienconfijt, wortelen, wild,... het is er een beetje de tijd van het jaar voor.Alleen dat wild, daar ben ik nooit een fan van geweest (hoewel,als je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 600 g gesneden prei (zak à 300 g) 4 eieren 200 g rauwe ham flinterdun (pakje à 100 g) 20 g platte[...]
Bron: ah.nlJe hebt nodig: 3 tenen knoflook 1 grote rode paprika 2 tl sambal 2 el kerriepoeder 2 bolletjes gember 400 g kipfilet 6 schijven (verse) ananas 6 bosuitjes wit[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, 5 sjalotjes, 2 el. olijfolie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 dl melk, 2 dl blue band finesse voor te koken,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 kg rode aardappels (zak a 1.5 kg) 100 g rozijnen (zak a 500 g) 1 vegetarische rookworst (200 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nl