Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 2 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 bakje paddenstoelenmix, (200 g) 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 750 ml bospaddenstoelenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotten 2 el olijfolie 200 g paddenstoelenmelange 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 750 ml kokend water 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 sjalotjes 2 kruidenbouillontabletten 4 el olijfolie 400 g risottorijst 2 1/2 dl droge witte wijn 1 envelopje saffraan 330 g cantharellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak gepelde tijgergarnalen (diepvries, 500 g) 2 bakjes zeekraal (groente, a 100 g of verse spinazie) 2 eetlepels boter 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 3 paprika's (rood, geel en groen) 2 el olijfolie 350 g roerbakrisotto 500 ml hete groentebouillon (van tablet) 25 g boter 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 portobello champignons 1 sjalot (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 150 g risottorijst 1 theelepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 1[...]
Bron: ah.nlIk had dit jaar weinig gepland voor het kerstdiner. Als je niet al te veel eters hebt, en deze eters zijn ook nog eens flexibel, is dat best prettig. Eigenlijk[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGroen! Wat een leuk thema voor het foodblogevent deze maand. Groen, daar heb ik wel iets mee. Ik houd van groenten, ik heb een moestuin en ik vind het leuk om[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet is aspergetijd! Het liefst zou ik dagelijks van dit witte goud eten, echter ik houd wel van variatie. Maar ik probeer, waar ik kan, toch een aantal keer[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlRisotto en citroen, twee van mijn persoonlijke favorieten. Dat het zo lang heeft geduurd voordat ik ze combineerde in één gerecht is voor mijzelf achteraf best[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGeert 'de facteur' had een rustig eindejaar. Hoe kom je daar nu bij hoor ik je zeggen, wel laat ik mij even verduidelijken. Je weet nog wel dat ik een tijdje[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beChioggia ligt in de provincie Veneto, niet ver van Venetië op het zuidelijkste puntje van de lagune. Chioggia bezit al sinds jaar en dag een van de grootste[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlTerwijl ik dit aan het typen ben kijk ik een beetje zorgelijk naar mijn vingers. Hoe lang zal het duren voor ze weer schoon zijn? Gisteren zag ik in de[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen maaltijd ontstaan uit restjes en toeval? Er is weer een stukje pompoen overgebleven en deze keer ook nog een paar coquilles. Persoonlijk vind ik[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl