Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 450 gram rundergehakt 60 gram uien, gesnipperd 1 teentje knoflook 50 gram gekookte hamblokjes 1 ei 1 onbehandelde citroen 1 el bieslook in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 40 g boter 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes 1 tl tijmblaadjes 2-3 el fijngesneden (platte)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakje, dat zijn meestal 3 soorten) 3 eetlepels Olijfolie 1 teen Knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr verse cantharellen 1 grote ui 50 gr bacon 1 el roomboter 300 ml runderbouillon 150 ml room 1 el cognac vsop ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlFritas de Bacalhau Een paar keer per jaar komt Meneer terug uit Oslo, altijd met goodies. Altijd ook met een foodmagazine voor mij. Soms met een kilo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe eerste cantharellen van het seizoen geloof ik, vaak komen ze uit Oost-Europa, maar deze zijn uit Portugal. In Nederland worden ze ook vaak hanenkam genoemd.[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen Kg verse (gemengde) paddestoelen, zoals (kastanje)champignons, shi-take, cantharellen, oesterzwammen ca. 2 1/2 eetl. (zonnebloem)olie 2 grote[...]
Bron: smulweb.nl