Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 300 gram couscous 400 gram broccoli, in roosjes 20 gram koriander, alleen de blaadjes 1 el pistachenoten 5 el olijfolie extra vierge 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram couscous 400 gram broccoli, in roosjes 20 gram koriander, alleen de blaadjes 1 el pistachenoten 5 el olijfolie extra vierge 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g cherrytomaten 1 eetlepel oregano 8 eetlepels olijfolie 4 sjalotten 250 g couscous 1 eetlepel paprikapoeder 1 zak waterkers (75 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g couscous 125 ml kokend water 3 el grove mosterd 3 el appelciderazijn 4 el extra vierge olijfolie 1 sjalot 1 friszoete en stevige appel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g couscous 2 tenen knoflook (geperst) 9 el olijfolie extra vierge 2 sjalotten (gesnipperd) 1 blik Spaanse reuzenbonen ((425 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen 500 ml kippenbouillon (van tablet) 50 g boter 3 el honing 400 g couscous 2 sjalotten 30 g verse peterselie 15 g verse munt 15 g[...]
Bron: ah.nlIk was van plan om de quinoasalade met gojibessen uit de Jumbo te maken. Maar quinoa vind ik zo niks en 10 euro voor een zakje gojibessen vond ik ook wat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 50 gram Speltcouscous 4 rode paprika's 1 pot tomatensaus (eigengemaakt) 3 el geroosterde pijnboompitten 1 portobello's in stukjes 1 sjalotje fijn[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlOok dit recept had ik gemaakt voor ik op vakantie vertrok en vond. Ook weer iets waar je alles wat je in huis hebt in kan doen. En nog lekker ook. Ander[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGevuld broden, pompoenen of bolcourgettes: het ziet er leuk uit op tafel en je eet de buitenkant gewoon lekker mee op. De vorige keer heb ik de bolcourgettes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen paar dagen geleden had ik het met een collega over asperges en hoe je die kunt bereiden. Al discussiërend ontstond het idee voor een tajine, en voilà, hier[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlLaatst was ik sinds langere tijd weer's in een Marokkaanse winkel. Ik vind het altijd weer een feest om te zien hoe groenten en fruit mooi uitgestald worden,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGevulde groenten zijn altijd zeer dankbaar: je kan paprika's vullen, tomaten, courgette. Bovendien is de variatie van de vulling is ook oneindig... vis, vlees,[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIk had nog een zakje bloemencouscous. Ik dacht eerst dat zal je niet proeven, maar ziet er wel leuk uit. Maar je proeft de bloemen wel, verrassend lekker. Er[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl