Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIni is terug. Zijn konijn zeer de moeite waard: - één konijn in stukken - veel scherpe dijon mosterd - veel reepjes ontbijtspek - 3 laurierblaadjes - 5[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie helemaal zacht gegaarde eend, dat snufje kaneel in de tomatensaus… Dit is zo lekker, jongens... Deze Italiaanse eendenragu is een perfect[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger had ik het hier op het blog al eens voorzichtig over veganistisch eten. En ik moet er nu wel een beetje lachen, want ik zette er toen nog net geen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit leek mij nou een erg charmant voorgerecht voor Pasen, of een hapje bij de borrel. Je maakt zelf de sesamcrackers, welke worden geserveerd met iets kruidige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is echt een basisrecept voor zo’n geurig, verwarmend (want appelstroop en kaneel…) stoofpannetje met varkensvlees of kip. Op de foto heb ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept lijkt erg op mijn eigen versie van een pasta puttanesca (welke ik lang laat sudderen met een royale klont roomboter, waardoor de smaak heel rijk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlles aan dit recept schreeuwt gewoon jaren ’90 en ik weet nog goed dat ik dit in die tijd vaak maakte. Sterker nog, het was h é t recept dat ik maakte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet lijkt heel wat, maar je zet dit echt z ó in elkaar. Het is vrij gemakkelijk om te maken en lekker zomers. Je kunt er pasta of brood bij eten, maar een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen leuk voorgerechtje voor een etentje in de herfst of winter! Niet 100% vegetarisch, omdat er geen vegetarische roquefort bestaat (deze kazen worden met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl