Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram mezzi rigatoni (AH excellent)- 1 blik gepelde tomaten (zonder sap)- 1 eetlepel olijfolie of wat olie van de ansjovis - 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen 250 gram mezzi rigatoni (AH excellent)- 1 blik gepelde tomaten (zonder sap)- 1 eetlepel olijfolie of wat olie van de ansjovis - 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bakken mosselen (a 2 kg) 1 teen knoflook 2 uien 4 el olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 bakje tijm (15 g) 100 ml volle rode wijn 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum (bakje à 15 g) 1 ui 3 tenen knoflook 3 rode paprika's 3 ansjovisfilets in olie (potje à 80 g) 3 el olijfolie 50 ml droge[...]
Bron: ah.nlHet zijn geen makkelijke smaken en het ziet er niet eens aantrekkelijk uit, maar ik vond het lekker. Ingrediënten: 1 grote stronk broccoli van ongeveer 600[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKlassiek recept uit Piemonte, kalfshaas in een saus van tonijn en mayonaise. Ingrediënten : 600 gram kalfshaas zout, peper 85 gram gemengde sla blikje tonijn,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlEen blikje met sardientjes heeft altijd tot mijn verbeelding gesproken. Als kind keek ik vaak gebiologeerd naar de opdruk. Dan had je ook nog het sleuteltje[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlSommige dingen ontstaan in een oogwenk, zoiets als biefstuk Stroganov maar dan anders. De Fransen spreken over Stroganoff, het hoort rechtstreeks (in onze[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVan de raarste kanten krijg je soms goede tips. En dan bedoel ik niet die van je moeder: "ruim je kamer eens op" (of misschien die ook wel). Ik bedoel de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com