Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 1 kg kruimige aardappel 3 uien 2 el boter 1 teen knoflook 300 g Quorn fijngehakt 3 tl gehaktkruiden 100 ml droge witte wijn 600 g gesneden[...]
Bron: ah.nlNu het winter is en de opbrengst van de tuin bestaat uit wintergroenten: pastinaak, aardperen, winterpeen, prei, spruiten en italiaanse kroten is het eenvoudig[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk probeer in mijn keuken toch zeker een keer per week vis te serveren, eigenlijk liefst twee keer. Vandaag hebben we de Wijtingfilet gekocht bij Delhaize,[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beStamppot, echt een gerecht voor deze tijd van het jaar. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen enkel stamppot recept op mijn Blog heb staan. En dat terwijl[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl' Crespelle' zo heet het Italiaanse gerecht van dunne flensjes die worden gevuld en gegratineerd. We eten ze hier vaker, ooit opgepikt uit Marcella Hazan's[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 20 g boter 4 runderbraadworsten 1 rode paprika (in reepjes) 1 groene paprika (in reepjes) 100 ml halfvolle melk 3[...]
Bron: ah.nlSoufflé. Geblazen. Niet 'opgeblazen'. Dat is gonflé. Maar goed, soufflé dus. Geblazen andijvie in dit geval. Ook dit gerecht past weer in mijn project[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat 400 g andijvie 1 el mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlDinsdag is bladgroentedag hier. Dan ben ik op de markt geweest en koop ik vaak andijvie of spinazie. Het afgelopen jaar zoek ik er vaak nieuwe recepten bij ([...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeeg: 100 gram bloem, 125 gram spelt of tarwemeel, 1 theelepel bakpoeder, 75 gram koude (plantaardige) boter, 120 ml (soja) melk, zout. Vulling: 700 gram[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlJaren geleden at ik regelmatig bloemkool. Zo regelmatig dat ik daarna nooit meer bloemkool klaargemaakt heb. Toch kreeg ik een soort van zin in bloemkool toen[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12- 14 aardappelen (hangt van grote af) 300- 400 gram andijvie 250 gram gerookte magere spekreepjes 1 rookworst 1-2 teentje(s)[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl