Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 200 g couscous 5 dl kokendheet water of visbouillon 12 verse sardines (elk ca. 80 g), schoongemaakt 4 tomaten (totaal ca. 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 12 sardines, circa 1,5 kg in totaal, schoongemaakt 100 g verse volkoren broodkruimels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1 ui gesnipperd 2 tenen knoflook gehakt 1 rode peper gehakt 1 eetl. peterselie gehakt 1 eetl. verse koriander gehakt ½ eetl. gemalen[...]
Bron: smulweb.nlOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse druivenbladeren (verse geven de beste smaak, maar ingemaakte kan ook) 2 el olijfolie 1 kleine ui, gehakt 2 el pijnboompitten 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Gemarineerd: 1 bakje gekookte mosselen (150 g) 2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje) 1 eetlepel citroensap zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 3 el citroensap 6 el olijfolie 100 g groene aspergetips 1 blik reuzenbonen (425 g) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 gele paprika's 2 bakjes verse sardinefilets (a 100 g) zeezout (versgemalen) peper 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: ah.nlBrik is een soort Tunesische loempia die je in vele varianten tegenkomt. Al jarenlang is dit mijn ultieme 'snacketen'. Zo'n topper moet hier natuurlijk gedeeld[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlPasta met ei c.q. eiersaus vind ik heerlijk, net zoals pasta met zeevruchten dus een combinatie van die twee moet wel lekker zijn. Denk daarnaast aan een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlUit mijn barbecueboek maakte ik heerlijke sardientjes aan een spies. Ik ben niet echt een visliefhebber, maar zo nu en dan probeer ik het gewoon. En soms is[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl