Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 6 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker brood, feestelijk en niet moeilijk om te maken. 230 ml water, 1 ei, 500-525 gram bloem, 3 el melkpoeder, 2,5 ml zout, 50 gram poedersuiker, 75[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com