worteltaart jamie oliver | smulweb appeltaart | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | appelbollen rezept | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder bladselderij cherrytomaat broccoli

Gevonden 272 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kaasfondue met de kerst?

Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Terrine van foie gras en vijgen

Ingrediënten Porties : 4 400 gr ganzen- of eendenlever 80 gr gedroogde vijgen 5 cl cognac 5 cl port 1 zakje Earl Greythee zout en versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl

Harira Mama Hassna

voor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]

Bron: smulweb.nl
Kerstmis fruitbrood

Ingrediënten Porties : 14 250 gr gedroogde peren 250 gr pruimen, ontpit 175 gr gedroogde vijgen 500 ml water 250 gr witte bloem 2 theelepels bakpoeder 50[...]

Bron: allrecipes.nl
Vijgentaartjes

Ingrediënten Opbrengst : 6 taartjes 220 g bloem 4½ eetl. fijne witte suiker 2 eetl. amandelpoeder zout 180 g boter, in blokjes 1 ei 12 rijpe vijgen 1½ dl[...]

Bron: allrecipes.nl
Muesli met vers fruit

Ingrediënten Porties : 6 85 g bulgur 125 g havermout 250 ml appelsap 50 g amandelschaafsel 3 el pijnboompitten 2 el gepelde zonnebloempitten 10[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsstoofpotje met steranijs

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]

Bron: allrecipes.nl
Amandel-vijgenplakjes

Ingrediënten Porties : 24 250 g bloem ½ theel. bakpoeder zout 15 g boter 30 g margarine 150 g suiker 1 ei 2 eetl. magere melk 1 theel. citroenraspsel 375[...]

Bron: allrecipes.nl
Vruchten- en notenbrood

Ingrediënten Opbrengst : 1 rond brood (ca. 10 sneden) 400 g witte bloem ½ tl zout geraspte schil van ½ citroen 1 zakje instantgist, circa 7 g 85 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Wilde gist

Naast pure zuurdesembroden bak ik ook heel wat hybride broden. Dus met een combinatie van gist en zuurdesem. Zuurdesem voor de smaak en heel weinig gist voor[...]

Bron: bakzebruin.blogspot.com
Vijgenrolletjes

Ingrediënten Opbrengst : 20 rolletjes 125 g witte bloem 125 g volkorenbloem 150 g boter, in kleine stukjes gesneden 75 g lichtbruine ruwe rietsuiker 1 tl[...]

Bron: allrecipes.nl
Vijgenkoekjes

Ingrediënten Porties : 20 225 ml water 600 gr gedroogde vijgen 200 basterdsuiker 100 gr boter, op kamertemperatuur 200 basterdsuiker 1 el melk 225 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Pizza met vijgen, gekarameliseerde ui en[...]

Ingrediënten Porties : 4 Bodem 250 ml lauw water 1 el gedroogde gist 375 gr bloem 1 tl olijfolie 1 tl zout Topping 8 gedroogde vijgen 1 middelgrote rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Iraanse lamsschenkel met vijgen

Ingrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Verse vijgencake

Ingrediënten Porties : 8 50 gr boter, op kamertemperatuur 175g suiker 1 ei 250g bloem 1/2 theelepel zout 2 theelepels bakpoeder 250ml ongezoete[...]

Bron: allrecipes.nl
Cucidati (Italiaanse koekjes)

Ingrediënten Porties : 60 500g gedroogde vijgen 150g sultanarozijnen 2 1/2 theelepel rasp van sinaasappelschil 250g gehakte walnoten 250ml honing 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Paddenstoelenclafoutis

voor 4 personen Voor de clafoutis: 250 g champignons 250 g kastanjechampignons 1 teentje knoflook 125 g gerookte spekblokjes olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy