recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder knolselderij kardemom

Gevonden 57 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vegetarische paella

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 aubergine, in kleine blokjes 1 rode paprika, zaad[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeeduivelmootjes met gepofte paprikasaus

voor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]

Bron: smulweb.nl

Malse entrecote aan het stuk met twee salsa's

Ingrediënten 1 malse entrecote aan het stuk 2 rode paprika's ½ snee witbrood 50 ml melk 30 g oven roasted amandelen ½ tl gemalen komijn[...]

Bron: ah.nl
Crêpes gevuld met paddestoelen

Ingrediënten 125 g bloem 2 eieren 500 ml melk 60 g boter 1 schaaltje bimi (groente, 200 g) 4 sjalotten (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2[...]

Bron: ah.nl
't Zilte - Antwerpen

't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]

Bron: peggyspastime.blogspot.be
Reebout uit de oven met rodewijnsaus

voor 6 personen 1 reebout, 20 g boter (in blokjes gesneden), peper & zout. 1 knoflookteen (uitgeperst), 2 sjalotjes (fijn gesneden), 300 ml rode wijn, 500 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivelzadel met diaphanesaus

voor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]

Bron: smulweb.nl
De kunst van het koken - Julia Childs sauce[...]

Er zijn een paar kookboeken in mijn kast waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Sinds vorig jaar is er -na een heerlijke bioscoopbezoekje aan de film Julie[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Gegrilde entrecote met remouladesaus op[...]

voor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]

Bron: smulweb.nl
Struisvogelbiefstuk met amandel-gembersaus

Ingrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]

Bron: ah.nl
Sauce b

Voor 1 liter saus 50 gr sjalotten 600 gr boter 1 dl dragonazijn (of witte wijn azijn) 3 takjes dragon 1 dl witte wijn 10 witte peperkorrels 150 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Runder-rib-roast met Bearnaise saus

Ingrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauwhaasjes met kappertjessaus

Ingrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]

Bron: allrecipes.nl
Tarbot met Maltezersaus

Ingrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Parelhoentaart met champignons

Ingrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg met kruiden met daaraan toegevoegd 1 el fijngehakte verse dragon, 30 minuten gekoeld Voor de vulling 2 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Blanquette met levercroûtons

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]

Bron: allrecipes.nl
Wild konijn op de  wijze van de jager

voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde maïskip met sjalotten

Ingrediënten 1 maïskip (ca. 1 1/2 kg) 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld) 4 teentjes knoflook (gepeld) 1 eetlepel gedroogde dragon 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy