Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
De biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIngrediënten 1 komkommer 15 g dille 100 ml azijn ½ el suiker 1 mespunt zout 50 ml kraanwater 4 Hollandse Nieuwe (haringen) 8 gordita's (kleine[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 gekookte biet (ca.125 g) 2 eetlepels kruidenazijn versgemalen peper ⅓ komkommer 4 Hollandse Nieuwe haringen 3 el zure room 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g sushi rijst (pak 500 g) 1½ el rijstazijn 1 tl suiker 1 mespunt zeezout 2 Hollandse Nieuwe haring 1 tl geraspte mierikswortel[...]
Bron: ah.nlDe titel alleen al, daar moet je toch het fijne van weten, niet? Het trok alleszins zeker mijn aandacht! Het komt uit het boekje "Pesto en Tapenade" van Thea[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beEen blikje met sardientjes heeft altijd tot mijn verbeelding gesproken. Als kind keek ik vaak gebiologeerd naar de opdruk. Dan had je ook nog het sleuteltje[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGepekelde Uien Ik ben niet zo weg van echt rauwe ui (behalve op haring) Als ik een salade maak...zet ik de gesneden of gesnipperde ui ook altijd in de[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIngrediënten Opbrengst : 10 hapjes 2 Hollandse Nieuwe (haring) 10 kleine trostomaatjes van ca Ø 4 cm zout en peper 100 gr. komkommer 1/8 l slagroom 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 maatjesharingen, schoongemaakt. 2 Sjalotjes in ringetjes, 4 augurken in schijfjes, 2 eetl. groene olijven. Voor de marinade: 1 eetl. olie, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 maatjesharingen, schoongemaakt. 2 Sjalotjes in ringetjes, 4 augurken in schijfjes, 2 eetl. groene olijven. Voor de marinade: 1 eetl. olie, 3[...]
Bron: smulweb.nlDe titel alleen al, daar moet je toch het fijne van weten, niet? Het trok alleszins zeker mijn aandacht! Het komt uit het boekje "Pesto en Tapenade" van Thea[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be