Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 226 recepten
(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel reuzel of boter 225g in blokjes gesneden biefstuk 1 wortel, geschild en gesneden 150g in blokjes gesneden koolraap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 160 ml extra virgin olijfolie 3 eetlepels Ierse whisky 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 Voor de kebab 1,5 kg biefstuk, dungesneden 100 ml rode wijnazijn 100 ml olijfolie 4 eetlepels vers citroensap 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 dikke magere lendenbiefstukken, circa 450 g, zonder vet 250 g jasmijnrijst 1,2 l kippenbouillon 4 verse limoenblaadjes, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 350 gram runderen-gehakt (biefstuk of beter), 150 gram varkens-gehakt, 100 gram bacon in plakjes, 50 ml tomaten-sap, 1 ei, Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 mooie komkommer, gewassen 50 gr. malse biefstuk 1/4 rode ui, gesnipperd of 2 bosuitjes, alleen het wit 7 verse muntblaadjes, fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram mihoen 1 eetlepel sesamolie 3 cm verse gember, gehakt 3 tenen knoflook, gehakt 3 eetlepels neutrale olie 4 stengels lente-ui, in[...]
Bron: smulweb.nl