recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder paprika tuinbonen advocaat

Gevonden 125 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Pasta met kip

voor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]

Bron: smulweb.nl

Hanos: het Gastronomisch Walhalla

Vandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Op een Haags Dakterras in Augustus

Na het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Vijgen in Port

Vijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Mousse met artisjok, basilicum en Parmaham

Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Met dit recept lukt het[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Wrap met artisjok-basilicummousse en Parmaham

De amuse welke ik gisteren op mijn blog gepubliceerd heb, inspireerde mij tot het maken van deze gevulde tortilla wrap. Een wrap is een lekkere afwisseling[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Geitenkaas met vijgenjam en parmaham

Van sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Vijgensalade van Jamie

Ingrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Citrus-spinaziesalade

Ingrediënten Porties : 4 1 rode grapefruit 1 grote sinaasappel 225 g jonge spinazieblaadjes 250 g kanteloep-vruchtvlees, in grove stukjes gesneden 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Aspergetaart met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Italiaanse broodjes

Ingrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]

Bron: allrecipes.nl
Kruidige bladgroentesoep

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]

Bron: allrecipes.nl
Hamsalade met spinazie en asperges

Ingrediënten Porties : 2 50 g donker brood zonder korst, in blokjes gesneden 2 el olijfolie, extra vergine 250 g groene asperges, in korte stukken[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongrolletjes

Ingrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsschnitzels met parmaham

Ingrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Aardappelen (Nieuwe) met rauweham en[...]

voor 4 personen 600-800 gram Krieltjes (nieuwe)geen fabrieksballetjes 60 gram Boter 5 teentjes Knoflook Olijfolie 4 dunne plakken Parmaham of andere rauwe ham[...]

Bron: smulweb.nl
Hamspiralen van olijvendeeg (113)

Een deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy