Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4.5L water 1 (500g) pak fusilli pasta 275ml tomatensap 1 1/2 eetl olijolie 1 eetl rode wijnazijn 1 1/2 theel chilipoeder 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 worteltjes, in plakjes 400 g stengels prei, in ringetjes 450 ml groente- of kippenbouillon 300 ml witte wijn of extra bouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 350 g magere runderbraadlappen, in blokjes van 1 cm 1 ui, fijngesneden 1 blik fijngesneden tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr volkoren fusilli pasta 3 bosjes raapstelen, steeltjes kort afgesneden 450 gr pittige Italiaanse worstjes, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlPasta is eigenlijk altijd lekker, omdat je het met allerlei sauzen kan combineren. Verse pasta is eigenlijk nóg lekkerder en persoonlijk vind ik dat vooral[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g fusilli tricolore of een andere soort pasta 2 el olijfolie 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesnipperd) 1 rode Spaanse[...]
Bron: smulweb.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 uien 3 rode paprika's 1 blikje tomatenpuree (70 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli 2 tenen knoflook 2 courgette 3 el olijfolie 225 g tuinerwten (pak à 450 g, diepvries) 2 el citroensap 250 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nl