Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1222 recepten
Ik heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr HOH gehakt 5 el paneermeel 2 uien (fijn) 1 sjalot (fijn) ½ el kerriepoeder 1 ½ t zeezout 1 t zwarte peper 1 t five spices[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 25 gr verse munt, fijngesneden 180 ml droge witte wijn 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels honing 1,3 kg lamsstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr eiermie (voorgekookt volgens verpakking, uitgelekt) 2 el zonnebloemolie 4 sjalotjes (gesnipperd) 4 tenen knoflook (gesnipperd) 1 stang[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild) 2 zakjes panklare rode kool (a 300 g) 6 sjalotten (gesnipperd) 4 kruidnagels 400 g kippenlevertjes 50 g[...]
Bron: ah.nlBij het woord garnalenkroketten denk ik aan de Vlaamse kust waar ze vaak geserveerd worden op de boulevards van plaatsen als Knokke en Oostende. De kroket mag[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGroente erg duur? Dan maar een Stamppotje Rieks Leegtebos. Zo heet het bosje achter ons huis. Onder de laag van bruine blaadjes komen al allerlei mini-plantjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 450 gr nieuwe aardappelen zeezout en zwarte peper, naar smaak 2 eetlepels champagne- of rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlEen heerlijke vegetarische stamppot van aardappelen, witlof, gorgonzola en walnoten, overgoten met een honingsaus. Zelf ben ik geen vegetariër, maar eet af en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 aubergine, in kleine blokjes 1 rode paprika, zaad[...]
Bron: allrecipes.nl600 gram kipfilet 4 theelepels tomatenpuree 50 gram doperwten (diepvries) zonnebloemolie Trassie Trafasie (echte Surinaamse trassie) 100 gram Julienne wortel[...]
Bron: smulweb.nlRösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten grof zeezout versgemalen zwarte peper 3 eetlepels olie 1 kg aardappels met rode schil (zak a 1 1/2 kg) 4 rode uien 1 net[...]
Bron: ah.nlLaatst sprak ik een kennis die klaagde dat de boodschappen zo duur zijn. Het bleek dat zij wel heel veel kant-en-klaar, pakjes en zakjes, potten e.d. koopt. Ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote bol knoflook, met schil 5 eetlepels extra virgin olijfolie, apart te verwerken zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nl