Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50g boter 700 ml appelsap 250ml droge witte wijn 500 gr knolraap 500 gr pastinaak 500 gr wortel 500 gr zoete aardappel 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stengel selderie, fijngesneden 3 wortels, geschild en fijngesneden 1 pastinaak, geschild en in blokjes 1 kleine knolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 675 g aardappels, geschild en in dunne schijfjes gesneden 2 el zonnebloemolie 400 g lamslever, in schijfjes gesneden 2 plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager varkensvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes van 2,5 cm gesneden 2 worteltjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg courgettes, gewassen en gesneden in 2-3 cm stukken 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMeiraapjes, dat leek me nu een leuke groente voor deze maand. Brassica rapa var rapifera , meiraap, meiknol, knolraap (geen koolraap!) is een sappig fris[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlRapen zitten nogal vaak in mijn groentepakket en eigenlijk heb ik de verschillende soorten nog steeds niet door. Soms zijn het witte rapen, soms gele rapen, ..[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept uit de BBC Good food Magazine van november vorig jaar: "Combineer knolselderij en prei met oude cheddar voor een heerlijke kerst bijgerecht. Een lepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 recept voor volkoren pasteideeg (of gekocht) 60 gr boter 1 ui, in dunne schijfjes 1 wortel, in dunne plakjes 1 koolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 grote knolraap - geschild, in de lengte gehalveerd, en in plakjes gesneden 30 gram boter, in kleine stukjes gesneden 1 fles[...]
Bron: allrecipes.nl