Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 beenham van plm. 500 gram 3 eetlepels zonnebloemolie 2 dl rode wijn 2 dl rode port 6 gekneusde jeneverbessen 1 laurierblad 2 takjes tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 beenham van plm. 500 gram 3 eetlepels zonnebloemolie 2 dl rode wijn 2 dl rode port 6 gekneusde jeneverbessen 1 laurierblad 2 takjes tijm[...]
Bron: smulweb.nlDit jaar vier ik eerste Kerstdag thuis met familie, in totaal 16 personen. Mijn eettafel is te klein voor 16 personen, dus heb ik gekozen voor een buffet.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen -75 g boter/margarine. -1 kg gemengd vlees van wild oa.zwijn,ree, eend,fazant,haas enz. Gemengde paketten zijn te koop uit het diepvriesvak in[...]
Bron: smulweb.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetlepel olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theelepel peperkorrels, een stukje wortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 deel vet vlees (b.v. speklap met zwoerd), bij voorkeur gegaard (dit bindt en gaart de paté) 1 deel mager vlees 1 deel lever (kip,[...]
Bron: smulweb.nlOp 1e kerstdag aten wij hertenstoof en het is een recept om te onthouden. Erg lekker! Het recept is van Angélique Schmeinck en ik vond het op de site van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com