Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 12 225 gram boter 225 gram zachte roomkaas 6 grote eieren, op kamertemperatuur 400 gram suiker 2 eetlepels bloem 250 gram[...]
Bron: allrecipes.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben zeer sterk van mening dat 'we' ons culinair erfgoed moeten koesteren. En aangezien ik op 'n goedogend recept voor Limburgs zoervleis stootte, raakte ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comslemp m (slempte, heb geslempt) brasserij; bepaalde melkdrank; slemperij; slijmerige klei; ineenvloeien van de grond bij veel regen als gevolg van te geringe[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe telefoon gaat... Marieke? Je weet meteen dat goede vriend Christian vanuit het zuid Franse Dauphin aan de lijn hangt, mijn naam is echt een struikelblok[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHollandse Spruitensoep (voor 4 personen). Voor wie weer eens wat anders wil dan de originele Portugese Koolsoep, is dit misschien wel een leuk idee voor de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAnother pickle! Pickling, I like the word; it reminds me of picking fruits from trees or plants, but also refers to the sensation when you put a piece of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comGaram masala is een mengsel van geroosterde kruiden. Garam betekent ‘hot’ of ‘heating’ en masala betekent ‘kruidenmengsel’.[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comEen eerder recept dat ik geplaatst heb is deze speculaas én taaitaai kruidenmengsel. Nu heb ik een kruiden samengesteld dat speciaal voor speculaas is: Het[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlvoor 8 personen 1/2 kilo wildbeenderen, 250 gram wildpoulet, margarine (voor invetten), 1 winterpeen, 1 ui, 1 prei, 1/4 knolselderij, laurierblad, peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gram spruitjes 750 gram aardappelen 200 gram belegen of komijne kaas (in blokjes) 150 gram ham (in blokjes) 1/2 liter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 Bouillon 150 gr winterwortel 1 grote ui 100 gr knolselderij 1 parelhoen 3 blaadjes foelie 3 tenen knoflook 5 kruidnagels 5[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram mager rundvlees (hier zijn magere kalfslappen gebruikt) 2 liter water 2 runderboullionblokjes 1 winterpeen 1 ui 1 paprika 1 stengel bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nl