Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 268 recepten
Het is weer eens tijd om te kaasfonduen, zonder kaas uiteraard. Want hoe lekker kaas ook is, het grote verdriet erachter is moeilijk te slikken. En een[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVarkenskarbonades, zuurkool, buikspek, ganzen vet, witte wijn, kummel (karwijzaad), ui, appel, kruimige aardappels, roomboter, melk, zout, peper, nootmuskaat.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 varkensfilet (één groot stuk) 1 afgestreken theelepel salie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 pot (ca 800 g)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram zuurkool, uitgelekt 30 gram boter 2 uien, grof gehakt 300 ml runderbouillon 3 hele kruidnagels 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 1100 gr verse braadworst, in stukken van 2,5 cm gesneden 2 eetlepels gebakken spekvet of boter, apart te verwerken 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 900 gr zuurkool, afgespoeld en uitgelekt 1 eetlepel karwijzaad 55 gr bruine basterdsuiker 1 appel, in blokjes gesneden 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 ovenschotel 500 gr rundergehakt 2 flinke uien versgemalen peper (naar smaak) chilipoeder, naar smaak 1,5 kilogram aardappelen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 20 spitskoolbladeren (spitskool kan met wat zout in een zuurkoolton zelf zuur worden gemaakt) of kant en klaar bij een Turkse toko halen, 800[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400g magere varkenslappen * 100g magere spek * 1 gesnipperde ui * 75g boter * 500g zuurkool * 1 blikje tomatenpuree * 200g champignons * 1[...]
Bron: smulweb.nl