Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Voor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Deeg: 1 tl gedroogde gist 1 dl warm water 150 gr bloem 60 gr zelfrijzend bakmeel 45 gr boter 50 gr zeer fijne suiker vulling: 250 gram gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr Thaise rijstnoedels, ca. 5 mm breed 200 gr in plakjes gesneden kipfilet Marinade voor de kip: 1 tl maïzena opgelost in 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Sweet marinade 2 tl komijnpoeder 1 el bruine suiker 70 ml balsamicoazijn 200 ml ketchup Hot marinade 100 ml Olijfolie om in te bakken 1 limoen[...]
Bron: smulweb.nl2 grote uien, fijn 200 ml bruine natuurazijn 8 piment bessen 1 t korianderzaden 1 t zwarte mosterdzaad 700 g panklare snijbonen/pronkbonen, in dunne plakjes[...]
Bron: smulweb.nl600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen * 6 zeer rijpe avocado`s (heel belangrijk dat ze rijp zijn !!!) * 8 lenteuitjes * 3 limoenen of citroenen * 1 teentje knoflook * 1 verse rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram riblap 3-4 el olie 2 tenen knoflook uit de pers sap en rasp van ½ sinaasappel 1 chile de árbol, fijngehakt; te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo draadjesvlees (sukadelappen / riblappen) 3 lauriesblaadjes 2 takjes korianderblad (of 1 eetlepel poeder) peper 1 bakje champignons 1 ui[...]
Bron: smulweb.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 middelgrote tomaten, in blokjes 1 e geraspte gember 4 groene pepers in lengte gehalveerd VERDER: mespunt asafetida (Hing), bij Indiase[...]
Bron: smulweb.nl