Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 236 recepten
Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 ml pinda-olie 1 rode ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 10 gr fijngesneden verse gember 450 gr kip, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 rode kool 1/2 witte kool 2 bosjes peterselie 1 bosje boerenkool 2 tot 4 wortelen 8 tot 12 lente-uitjes Voor de dressing 250[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 8 koppen water. 1 el. grof zout. 450 gr.geschilde en in dobbelsteentjes gesneden aardappelen. 120 gr.Portugese knoflookworst of chorizo,in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen percpersoon Ca 4 aardappelen -- vloeibare boter --melk -- zout en nootmuskaat -- perpersoon 100 gr boerenkool -- dikke plakken oude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]
Bron: smulweb.nlOver het algemeen kost het mij weinig moeite om voor de dagelijkse kost te zorgen. Elke dag staat er wel wat lekkers op het menu. In huize Johanna houden we[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWeer met beide voeten op de aarde beland. Na al het feestgedruis en de overdadigheid die daarbij hoort, voelt dit goed. Heel goed zelfs. Maria heeft zich,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet Grote Weermasjien was vandaag out of order. Defect. Kaduuk. Pas tegen de avond, toen de eerste schemerlampen al ontstoken waren, kwam de Supermonteur[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOns culinair erfgoed is mij een kostbaar goed en ik heb het behoud ervan hoog in mijn vaandel staan. En dan bedoel ik natuurlijk niet persé klassiekers als[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNog 3 dagen en dan is het Kerstmis en eindelijk heb ik besloten wat we gaan eten. Tenminste dat denk ik, het zou best kunnen dat ik nog van gedachten[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com