Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 savooiekool, zonder kern en in vieren gesneden 115 gr boter 70 gr verse champignons, gesneden 2 eetlepels kruidenzout 350 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 groene kool of savooiekool (400 gram schoongemaakt) 2 aardappelen (200 gram) 2 tenen knoflook 6 blaadjes versie salie[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlHet foodblogevent van februari was een nieuw begin in onze maandelijkse challenge. En wat een begin hebben we gemaakt! Er stroomden veel meer recepten binnen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comNieuw jaar, nieuwe kansen. Eind vorig jaar ging het niet zo goed met ons maandelijkse foodblog event. Veel afmeldingen en weinig mensen die geinspireerd[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIngrediënten 150 g gedroogde witte bonen 1 grote ui 2 stengels bleekselderij 2 wortels 2 trostomaten 1 dl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 zak[...]
Bron: ah.nlMet spitskool, zonder rozijntjes en 'kipstukjes' maar ook heel lekker! Gebruik de kool die je lekker vind, spitskool, witte kool, savooie kool of Chinese kool.[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBij de vorige ‘Eet Lekker Mee’ had ik een hoofdgerecht bestaand uit drie verschillende gerechten. Een daarvan waren de koolpakketjes, het recept[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNa een fantastische uitstap naar het zomerse, uiteindelijk dan, de eerste weken waren fris tot koud in het noorden, India, is het altijd weer wennen aan de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comsupergezond, gewoon lekker makkelijk eten, no-nonsense voor groot en klein Dit recept houd ik er zeker in voor doordeweekse momenten. Het is redelijk snel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger at ik nooit pompoen. Mijn moeder vond pompoen niet lekker en dus kookte ze het niet (hetzelfde gold overigens voor biet en savooiekool). Tegenwoordig[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept is zeer los gebaseerd op een YouTube recept dat het een Roemeens volksrecept noemt, en soortgelijke recepten beweren dat het uit Transsylvanië zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe appel-kaas beignets vond ik erg leuk. Omdat de vulling bijna smelt in de hete olie, blijft er een bijna hol 'soesje' over. Ingrediënten: Vulling voor de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl