Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlook geschikt voor ordinaire dagen! Op kerstavond had mijn moeder een heerlijke Boeuf Bourguignon . Die kwam gewoon uit één van de Spar kookboekjes, maar 30[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat moet je eten vanavond met dat warme weer? Maar weer barbecue? Of een broodje? En dan morgen weer hetzelfde? Vooral als de hitte lang aanhoudt, kan simpel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJamie O., kom er maar in! Ik moest aan hem denken toen ik aan tafel zat, want het had zomaar uit zijn keuken kunnen komen. Maar dat is het niet. Wel is dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUit de oven? Jawel mensen, het werkt, en laten we wel zijn: je doet het natuurlijk voor het vet. Gefrituurde falafel zijn dan wel lekker, maar vet. En dat kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit was bedoeld als lichte maaltijd, maar wanneer drie kinderen eensgezind hun kont tegen de krib gooien en het weigeren te eten, zit je met z’n tweeën[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp zoek naar het vermeende recept van de Big Mac saus, die heus wel lekker is, kwam ik terecht op Smulweb , waar iemand voordoet hoe je de burger na kan maken.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb op dit blog nog wel eens gewanhoopt over de verkrijgbaarheid van de Indiase kaassoort panir/paneer. Eerst moest ik er voor naar Amsterdam, daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZes broodjes? Dat bleek veel te weinig te zijn! De volgende keer verdubbel ik het recept wel. We vonden het allemaal erg lekker. De kinderen ook, hoewel ik bij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoe moet je dit nou noemen? Het origineel waar ik het ooit vandaan haalde had het over Tunesische salade Ni ç oise; dus zeg maar een salade uit Nice, maar ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit hoort eigenlijk met varkensvlees te worden gemaakt en dat zal ongetwijfeld heel veel diepte geven aan de smaak van dit gerecht, maar ja… Ik vertrouw[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNeem een superior pot van Patak's deze kocht ik bij de Engelse winkel voor 3,99, niet te krijgen in supermarkt volgens mij. Maar wel goed, smaakt niet naar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze salade at ik regelmatig in Thaise restaurants, maar dan is ie vaak wel heel erg spicy. Mijn variatie is wat milder, maar je kunt meer of minder spaanse[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl