Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlMijn zoon is gek op Crème Brûlée en wil dat het liefst met kerst ook als toetje eten. Maar om nou weer dezelfde Crème Brûlée te maken vond ik wat saai. Er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngredienten voor 4 personen : 8 eiers - 140 gr griessuiker - 8 lepels Marsala (eventueel Amaretto, of een andere, liefst zoete drank) -8 lepels droge witte[...]
Bron: smulweb.nlWie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDeze keer geen tijd gehad om het vleesmalen te fotograferen. Om het vlees fijn te malen heb ik een prachtige en oerdegelijke Tsjecho-Slowaakse vleesmolen, ooit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn zoon is gek op Crème Brûlée en wil dat het liefst met kerst ook als toetje eten. Maar om nou weer dezelfde Crème Brûlée te maken vond ik wat saai. Er[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 kg kip, in stukken gesneden 2 uien, gesnipperd 4 wortels, in plakjes 1 fles wijn uit Bourgondië 3 teentjes knoflook, gehakt 25[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr kippenbouten 25 gr bloem 30 ml extra vergine olijfolie, of zoveel als nodig 65 gr tomatenpuree 120 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg runderlappen(stoofvlees), in plakken van 5cm gesneden. 500ml witte wijn 30ml(2eetlepels)cognac 45ml(3eetlepels)olijfolie 2laurierbladen[...]
Bron: smulweb.nl