Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1kg suddervlees (rund), in blokjes 4 wortels, gehakt 2 uien, in ringen 1 eetlepel bruine suiker 125ml Bourgogne wijn 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 200 g kastanjechampignons, gehalveerd 1 rode paprika, zaad verwijderd en in fijne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode paprika, in stukjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 100 gr tomatenpuree 1 kg suddervlees (rund), in blokjes 1 kg tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen - 500 gram Half om Half gehakt van de (Biologische) slager - 1 Kilo aardappelen - 2 flinke uien - 50 gram ROOMboter - 20 gram milde[...]
Bron: smulweb.nlVoor de knoflooksaus: 5 uitgeperste teentjes knoflook - 100 g abrikozenmarmelade - 6 EL milde azijn - een beetje sojasaus - 1 msp. gemberpoeder - 1 TL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram gehakt. (rund) 200 gram magere reepjes spek. olijfolie. 1 potje bruine bonen. 1 potje rode kidney bonen. 1 potje kapucijners of witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlVandaag stond er een heel speciaal recept op het menu. Wild met witloof met champignons en veenbessensaus Recept van Meus, die ik wel beetje aanpas naar mijn[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beVorige week reed ik langs ‘mijn kalfjes’ … en dacht: gelukkig ze zijn er nog, ga ik gauw nog eens naar ze toe. Straks wordt het kouder en[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 2 el boter 1 eetlepel olijfolie, apart te verwerken 1 kg runderstoofvlees of konijn, in blokjes 1 middelgrote ui, gehakt 2 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 uien - 2 knoflooktenen - 1 rode paprika - 1 bakje champignons - 2 hamlappen - 1 eetlepel paprikapoeder mild - 1 theelepel paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 uien - 2 knoflooktenen - 1 rode paprika - 1 bakje champignons - 2 hamlappen - 1 eetlepel paprikapoeder mild - 1theelepel paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el boter 1 eetlepel olijfolie, apart te verwerken 1 kg runderstoofvlees of konijn, in blokjes 1 middelgrote ui, gehakt 2 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nl