Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Kennen ze dat wel in Frankrijk? Veel Nederlanders die ons hier bezoeken stellen deze vraag wanneer boerenkool of zuurkool ter sprake komt. Boerenkool is steeds[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLangzaam leren wij de Auvergnatse keuken kennen. Omdat het een boerse keuken is, met veel zware ingrediënten, komen de gerechten het beste tot hun recht in de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen van de groentes die we elk jaar in de moestuin hebben is pompoen. De plant heeft weinig aandacht nodig (wel veel ruimte!), hij groeit rustig door tijdens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is alweer tijd voor de halve finale van heel Holland bakt. Wij bakten elke week mee met één van de opdrachten. Daardoor hebben we dingen gebakken die we[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLamsvlees is heel geschikt om een curry mee te maken. Het vlees heeft een vrij sterke smaak en daar passen de kruidige smaken van een Indiase curry heel goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBen je een liefhebber van desserts? Dan moet je echt een keer zelf bavarois maken. Het is zo eenvoudig te maken. Met alleen melk, room, suiker, eidooiers,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe zijn zo langzamerhand 'ervaren' moestuiniers aan het worden. Kan dat na 4 seizoenen? De opbrengst wordt namelijk steeds groter én mooier. Deze week hebben[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frNa een week in Toscane zou je in principe genoeg moeten hebben van pizza, toch? Mogelijkheden genoeg, pizza als lunch, tussendoor als snack of als avondeten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet zal jullie niet ontgaan zijn, het nieuwe seizoen van heel Holland bakt is weer begonnen. Na een vrijwel televisieloze zomer is het wel prettig om weer eens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe Indiase keuken blijft toch één van onze favoriete keukens. In Nederland aten we regelmatig bij Indiase restaurants. Hier in Frankrijk zijn de Indiase[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe hebben weer pruimen! Bij de aankoop van ons huis, alweer vier jaar geleden, ontdekten wij drie pruimenbomen. Vol met pruimen. Doordat de tuin opnieuw[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSnijbiet tomaat, snijbiet, sla, courgette, pompoen en aardappel Het is eind eind juni, en we hebben al flink geoogst van onze moestuin. Het weer werkt erg goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen doos vol met lekkernijen die je maandelijks door middel van een abonnement of eenmalig thuis kunt laten bezorgen, dat is het concept van de FoodWeLove Box.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr