Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 gr lamsbout, in blokjes 2 grote uien, fijn geraspt 60 gr boter 1/2 theelepel gemalen gember 1 theelepel versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 350 gr lamsfilet, in kleine stukjes gesneden 250 gr verse spinazie 1 ui, fijngesneden 2 tomaten, ontveld en fijngehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel 3 groene pepers een paar muntblaadjes 1 kg lamsschouder (bij voorkeur aan[...]
Bron: allrecipes.nl6 tenen knoflook zest van 2 citroenen 2 fijngehakte pepers 1 duim geraspte gember wat olie 2 eetlepels komijnpoeder 2 theelepels paprikapoeder 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWat later dan de bedoeling wegens persoonlijke omstandigheden, maar dan toch nu eindelijk de review van Dan Toombs “The Curry Guy Easy” uitgegeven[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk ben erg blij met de slowcooker en maak nu allemaal vrieszakken klaar die ik er later in gooi. Deze was pas begin augustus bedacht, maar we kwamen eerder bij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet schijnt zo te zijn dat Indiase restaurants met een ‘basissaus’ werken; een soort flauwe basiscurry die ze in vele liters klaar hebben staan, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPaprika met kip of vlees Aziatische ingrediënten: Qing jiao rou si / 青椒炒肉絲 heet dit klassieke gerecht uit de Chinese keuken: geroerbakte groene paprika met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl( Nederlands? scrollen ↓↓) And here are they: to serve with the " Authentic Ethiopian Injera ". Some Ethiopian dishes to serve with the Injera ([...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com