Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 8 4 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 4 stengels bleekselderij met blad, gehakt 4 wortels, in plakken 4 aardappels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 of 12 middelgrote sint- jacobsschelpdieren 8 of 12 plakjes bacon cayennepeper 5 teentjes knoflook 3 el olijfolie 175 gr diepvrieserwten 75[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlVol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZabaglione, de Fransen noemen het sabayon. Een dessert van wijn, suiker en eigeel, wat in Italië al in de middeleeuwen geserveerd werd. Uiteraard is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 Sint Jacobsschelpen - 2 dl witte wijn - 1 theekop mie de pain - 6 eetlepels melk - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel calvados - 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr. sint-jacobsschelpen, 200 gr. ontvelde filets van witvis(snapper,brasem,snoek)2 eiwitten,1 theel. citroenrasp,185 ml.room. Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nl