recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder rivierkreefjes ossenhaas olijfolie

Gevonden 69 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aspergetaart met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Op een Haags Dakterras in Augustus

Na het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com

Snoeperijen van kaas

voor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Asperges met knapperige ham, ei, salie en[...]

voor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]

Bron: smulweb.nl
Pizza Rustica

voor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]

Bron: smulweb.nl
Pizza Rustica

voor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]

Bron: smulweb.nl
Fruitsalade van meloen, aardbeien &[...]

Ingrediënten: - 200 g aardbeien - 1 galiameloen - 30 g gedroogde abrikozen, in kleine stukjes - 2 el pistachenootjes - 2 el geschaafde amandelen Bereiden: 1.[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Asperges met aardbeien,rauwe ham en[...]

voor 4 personen 1 pond groene asperges 1 blokje kippenbouillon 250 gr. rijpe aardbeien 2 eetl.goede olie voor koude bereiding 2 eetl.balsamico of witte[...]

Bron: smulweb.nl
Hanos: het Gastronomisch Walhalla

Vandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Vijgen in Port

Vijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus

voor 2 personen - 2 kalfsoesters of welk vlees je lekker vindt - 1.5 dl marsalawijn (italiaanse kookwijn ) - 1.5 dl kookroom - 20 gr parmaham - 3 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Mousse met artisjok, basilicum en Parmaham

Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Met dit recept lukt het[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Wrap met artisjok-basilicummousse en Parmaham

De amuse welke ik gisteren op mijn blog gepubliceerd heb, inspireerde mij tot het maken van deze gevulde tortilla wrap. Een wrap is een lekkere afwisseling[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Geitenkaas met vijgenjam en parmaham

Van sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Kebab van pruimen en parmaham met abrikozensaus

Ingrediënten Porties : 4 8-12 plakjes parmaham, circa 125 g in totaal 24 grote, gebruiksklaar gedroogde pruimen, ontpit 4 kleine uien, circa 350 g in[...]

Bron: allrecipes.nl
Antipasta schotel

Ingrediënten Porties : 20 2 kroppen ijsberg- of Romaanse sla 225 ml Italiaanse saladedressing 500 gr dungesneden en gezouten Italiaanse ham 900 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongrolletjes

Ingrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Amuse van coquille en gemarineerde komkommer

voor 4 personen 2 plakjes dungesneden Parmaham, gehalveerd 8 verse coquillenoten (het witte vlees uit de coquilleschelp is los te verkrijgen of te bestellen[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy