Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Een lekkere salade uit Delia's vegetarische favorieten. Wij vonden de vinaigrette een beetje tikje zurig (kwam waarschijnlijk door de wijnazijn van AH, die is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor deze vakantie had ik twee kleine Franse kookboeken gekocht. Als eerste het Camping broekzak kookboekje: Kamperen in Frankrijk . Dit is eigenlijk meer een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heel smakelijke hartige taart uit Plenty van Ottolenghi. voor 3 personen als hoofdgerecht 5 plakjes bladerdeeg, 3 middelgrote bollen knoflook, 1 eetlepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok deze lijst is weer van Amerikaanse oorsprong, een aantal dingen zal ik dus wel nooit eten (of ik moet heel toevallig in september/oktober in California[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOp het blog van Blondie zag ik een lijst (van Amerikaanse oorsprong zo te zien) met 100 gerechten/voedingsmiddelen die je gegeten "moet" hebben voor je dood.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk houd erg van thee en drink zelden iets anders (nou ja, in het weekend eigenlijk altijd wel wat lekkere wijn en soms port of pineau de Charente). De laatste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comweer een lekkere pasta gemaakt van Jamie. Ik was vergeten tuinbonen te kopen, dus we hebben alleen erwten gebruikt, maar met tuinbonen erdoor zal het denk ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com