Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 16 Voor het deeg 450 g bloem van harde tarwe, plus wat extra voor het kneden 1 tl zout 1 zakje droge gist à 7 g 3 el extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 95 gr bloem 2 aubergines, in plakjes gesneden van ong. 1 cm dik 235 ml plantaardige frituurolie 4 tomaten, gesneden 340 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlEr werkte niet veel mee vandaag. Zelfs moest de hulp worden ingeschakeld van De Fysiotherapeut en De Paracetamol. Geen topdag dus. Gelukkig bood de dagelijkse[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit weekend voor het eerst in mijn hele food-life Ossobucco gemaakt. En niet op de Milanese manier, waarbij het heerlijke vlees onder een dikke laag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen Voor de pizza: 250 ml lauw water 350 g bloem 8 g instant gist 2 el honing 3 el olijfolie 2 tl zout voor de saus: 1 kleine ui, gesnipperd 2[...]
Bron: smulweb.nlDe taart voor dat hij de oven in gaat Het originele recept Coca de tomates, pimientos y cebolla is van het blog Bijzonder Spaans. Als je mooie foto's van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWel ja, je moet er maar op komen. Zet een pizza in de oven met alleen kaas en knoflook erop. Leg er na een paar minuten een berg spinazie op en bak verder. Dat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen pissaladière komt oorspronkelijk uit het zuiden van Frankrijk en is gemaakt van een brooddeeg. Het is iets dikker dan een pizza en belegt met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 600 g tilapiafilet ((diepvries, vis, zak a 750 g), ontdooid) 2 eetlepels bloem 8 eetlepels boter 4 ansjovisfilets (uit blikje) 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g bloem 1 zakje gedroogde gist 4 eetlepels olijfolie 1½ kg zoete uien (gepeld) 2 teentjes knoflook (gekneusd) 1 laurierblaadje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g kabeljauwfilet (in stukken) 2 el bloem 4 el olijfolie 3 ansjovisfilets ((blikje 46 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nl