Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlHet zonnetje scheen, de temperatuur best aangenaam voor de tijd van het jaar. Bij de makkelijke maaltijd van 24-Kitchen het recept voor een groene salade met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlMet R. en B. uit eten in Zaltbommel, bij de Eetgelegenheid aan de Waterstraat. Ooit hier al eens gedrieën gegeten een jaar of wat geleden, wat we toen gegeten[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBij een visterrine of vispaté gebruiken we geen vleesmolen, nogal wiedes, het gaat hier tenslotte om vis. Het metaal uit de vleesmolen geeft een ijzersmaak aan[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beWat eet je bij asperges? De combinatie van hard gekookte eieren, gesmolten boter en sappige ham is gewoon erg lekker. Maar wat eet je daar dan bij? Veel mensen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse mosselen 200 g zeewolffilet 1½ citroen 250 g cherry trostomaten 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g zalmfilet 9 plakken Coburger ham 75 rucola 50 g walnoten 125 ml zure room 1 el geraspte mierikswortel (potje) 1 el olijfolie zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen VOOR DE BOEMBOE (ca 0,5 liter): 100 gram knoflook 75 gram sjalot 25 gram kemirienoten 20 gram verse koenjit = geelwortel 10 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nl