Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Dit heb je nodig: Voor de mosselen: 2 kilo mosselen (in de schelp); 4 fijngehakte tomaten; 1 koffielepel tomatenpuree; 2 eetlepels olijfolie; 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlHet zijn barre tijden. Ik placht het te zeggen als er afspraken nagekomen dienen te worden, die niet voldoen aan het predikaat op eigener verzoek ofwel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram gekookte mosselen (diepvries of vers); 6 middelgrote wortels; 1 ui; 4 tenen knoflook; 1 bosje platte peterselie; 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kilo.gambas of diepvries 1 kilo.venus schelpen 1 kilo mosselen 500 gr. kippenborst 3 rode parikas 1 groene paprika 1 rode spaanse peper 8[...]
Bron: smulweb.nl't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHoi allen! Op de blog van Marieke kwam ik de Tag de 50 foodvragen tegen (bedacht door Pauline ) en ik dacht, die vind ik leuk, laat ik ook eens een tag doen![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerder vulde ik al de nom nom nom tag in en ook deze vragen beantwoordde ik vooral omdat ik het altijd zo leuk vind om de antwoorden van anderen te lezen.[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlVandaag deel ik met jullie mijn foto´s die ik op mijn tweede dag die ik in Edinburgh heb gemaakt! Mocht je de foto´s van dag 1 hebben gemist, klik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlFijn een weekendje naar Brugge in België. Wat een ontzettend mooie stad! Naast de vele bezienswaardigheden staat in Brugge de Belgische keuken overal centraal.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl