Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 dikke plakken bladerdeeg, (bevroren). 180 gr margarine. 1 kleine ui. 2 teentjes knoflook. 1 zoetzure appel. 100 gr krenten. 180 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 g ongezouten roomboter - 115 g poedersuiker - 4 eieren, gesplitst - 4 el cognac - 1 tl kaneel - 300 g gepelde walnoten - 150 g zelfrijzend[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 20 scampi; Voor het bierdeeg: 125 g witte bloem; 1 eidooier; 1 eiwit; een snuifje zout; een flinke scheut cognac; 3/4 flesje Hoegaarden wit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 250 g bloem 4 t zout 125 g koude boter 3 eidooiers 300 g broccoli 1+1/2 rode paprika 150 g runderworst van goede kwaliteit 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlEen spectaculair toetje op oudejaarsavond is toch echt wel een must. Ik bied me vaak vrijwillig aan dit karweitje op te knappen. Handen uit de mouwen en aan de[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMet de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKorte stop in Andorra: een microstaat tussen Fankrijk en Spanje, in de pyreneeën. We eten Pa Amb Tomaquet (Andorrese lookbroodjes), Canelones a la Andorrana[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seIk citeer: 'Deze nogal ongewone taart uit Italië is heel licht van samenstelling.' Aldus Linda Collister, de maakster van het boekje 'Ik wil chocola!' Bij het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com(voor het nederlands moet je deze keer even een flink stuk naar beneden scrollen!) This is going to be a long story.... This recipe has been on the[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comRecept voor circa 50 stuks: * 175 gram zachte Roomboter en circa 25 gram voor het invetten * 175 gram Suiker * 4 Zakjes Vanillesuiker * Snuf Zout * 4[...]
Bron: smulweb.nl