Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Voor deze vakantie had ik twee kleine Franse kookboeken gekocht. Als eerste het Camping broekzak kookboekje: Kamperen in Frankrijk . Dit is eigenlijk meer een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok deze lijst is weer van Amerikaanse oorsprong, een aantal dingen zal ik dus wel nooit eten (of ik moet heel toevallig in september/oktober in California[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOp het blog van Blondie zag ik een lijst (van Amerikaanse oorsprong zo te zien) met 100 gerechten/voedingsmiddelen die je gegeten "moet" hebben voor je dood.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk houd erg van thee en drink zelden iets anders (nou ja, in het weekend eigenlijk altijd wel wat lekkere wijn en soms port of pineau de Charente). De laatste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit Good Food oktober 2006 Lekker dessert, na een dag is de chocoladesmaak er meer ingetrokken. Volgende keer gebruik ik iets meer chocolade. 275 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker brood, feestelijk en niet moeilijk om te maken. 230 ml water, 1 ei, 500-525 gram bloem, 3 el melkpoeder, 2,5 ml zout, 50 gram poedersuiker, 75[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere variant op gewone crème brûlée, de kardemom proef je heel subtiel 100 ml melk, 350 ml slagroom , 1/2 tl kardemompoeder, 1 el oranjebloesemwater, 5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvulling: 1 kleine ui, gesnipperd, 100 gr. venkelknol in kleine stukjes, 175 gr. achterham in blokjes, 3/4 bakje champignons in plakjes, 3 el olie, 1 teentje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekkere hartige broodjes, allerlei vullingen zijn natuurlijk mogelijk. Maak deeg van: 140 ml lauwe melk, 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 2,5 ml suiker, 15[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com