Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
De smaak van het kokkerellen zit er al weer in. Eenmaal begonnen met bloggen en kan nu al niet meer stoppen. Na de heerlijke Italiaanse maaltijd, penne met[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit is mijn inzending voor het Food Blog Event mei 2010 Asperges Elk voorjaar staat bij mij thuis regelmatig een gerecht met asperges op het programma. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen dag met een speciaal tintje. Niet dat ik een voetbalfan ben of een competitie volg, maar je ontkomt er gewoon niet aan. Overal waar ik ga en sta, kom ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comStoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJammer, mijn vakantie zit er helaas weer op. 16 jaar geleden had ik voor het laatst op de ski’s gestaan. Gelukkig is skiën net zoals fietsen of zwemmen.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet vervolg van een ‘mager’ menu. Nog steeds probeer ik wat pondjes af te vallen. En ik moet zeggen, het gaat langzaam maar gestaag. In mijn[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOver het algemeen kost het mij weinig moeite om voor de dagelijkse kost te zorgen. Elke dag staat er wel wat lekkers op het menu. In huize Johanna houden we[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEigenlijk hou ik wel van deze tijd van het jaar. Buiten in de tuin is weinig of niets te doen. Af en toe zaden strooien of vetbollen ophangen voor de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comStoofpeertjes kunnen maar op één manier gemaakt worden. Ze moeten enige tijd gestoofd worden in een ruime hoeveelheid vocht. Het type vocht is essentieel voor[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit is een ouderwets recept uit de keuken van mijn moeder. Het is een hele tijd geleden dat ik dit gegeten heb. De slagerij, waar mijn moeder de bloedworst[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet overkomt mij regelmatig dat ik met het bereiden van een diner de eetlust van mijn gasten te hoog inschat. Of dat ik, voor alle zekerheid, de porties per[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe gefrituurde kappertjes, die ik vorige week op mijn blog publiceerde, hebben wederom een bestemming gevonden. Niet alleen als smaakmaker over de salade die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBij de Belgische gehaktballen van mijn vorige blog serveerde ik aardappelpuree. Niet zomaar een puree, maar op smaak gebracht volgens het recept uit het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIn mijn zoektocht naar streekgerechten stuitte ik op de website www.lekker-frysk.nl . Hier vond ik heerlijke Friese recepten voor onder andere koeken en[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com